Valikko Sulje

The Story

Olen kulkenut pitkän, mutkikkaan ja palkitsevan matkan tähän hetkeen. Minusta ei oikeastaan pitänyt tulla mitään media-alan ammattilaista, vaan mainonnan ja markkinointiviestinnän asiantuntija. Opiskelin Haaga-Heliassa tradenomiksi ja suoritin opintoihin liittyvän työharjoitteluni Prosign Oy:ssä, pienessä viittomakielisessä mediafirmassa. Valmistuttuani vuonna 2005 jäin Prosigniin töihin ja opin siellä urani perusteet.

Elokuussa 2016 sai alkunsa Superpower. Firman nimen taustalla oli alun perin ajatus siitä, että viittomakieli on supervoimani. Lähes viiden vuoden yritystoiminnan jälkeen olen sitä mieltä, että yrittäjyys se vasta supervoima onkin. Varsinkin, kun pöydällä olevat projektit saattavat olla mitä tahansa lastenohjelman ohjaamisesta elämäkerran kirjoittamiseen ja työhyvinvointivalmennusten suunnittelemiseen. Monipuolinen jonglööraus vaatii taitoa, tehokkuutta ja organisointikykyä.

Uskon lahjakkuuden, luovuuden ja kunnianhimon pyhään kolminaisuuteen. Kun suuntaat koko fokuksesi johonkin asiaan, ei maailmassa ole sellaista estettä, mitä et ylittäisi. Urapolkuni on monipuolinen kuin Sveitsin armeijan linkkuveitsi: olen toimittaja, näytelmäkäsikirjoittaja, Reiki Master, eläintenhoitaja, yrittäjä, ohjaaja, leikkaaja, kirjailija ja LCF Life Coach®️. Olen saanut tehdä suurelle yleisölle televisiosarjoja, lastenohjelmia, näytelmiä ja kirjoja. Se sopii minulle mainiosti, sillä olen taiteilija: maailma on kangas, jolle maalaan tarinoita. Haluan viihdyttää, inspiroida ja tehdä vaikutuksen.

Minusta elämän tarkoitus on olla onnellinen ja tehdä sitä mitä rakastaa. Kuten sanotaan, tärkeää eivät ole päivät elämässä, vaan elämä päivissä. Milloin viimeksi heräsit aamulla uuteen jännittävään päivään ja tunsit innostuksen kuplivan rinnassasi? Innostus tulee merkityksellisyydestä. Arjen oravanpyörässä se hukkuu helposti. Elämäntaidonvalmentajana rohkaisen asiakkaitani tarttumaan unelmiinsa ja ottamaan Sen Suuren Askelen kohti merkityksellistä elämää.

Kun tarvitset ihmistä, joka saa asiat tapahtumaan, saanen suositella itseäni.

allekirjoitus

Salla Fagerström
+358 50 5013877
(tekstiviestit / Whatsapp)
salla@superpower.fi
Twitter: @supervoimasalla