Valikko Sulje

Life coaching eli elämäntaidonvalmennus

Elämä on yksi suuri kertomus, jonka voi jakaa pienempiin, merkityksellisiin episodeihin. Millainen on sinun tarinasi? Onko kertomuksesi nyt onnellisessa suvantovaiheessa vai myrskyisässä käännekohdassa? Kannatko mukanasi ylimääräistä painolastia tai onko sinun ja menestyksesi välillä jokin este? Jokainen kriisi on kasvun mahdollisuus. Joskus elämä suorastaan pakottaa meidät kasvamaan, halusimme tai emme. Haasteiden kohtaaminen voi olla pelottavaa, mutta lopulta kuitenkin palkitsevaa.

Olen valmistunut Valmentamosta sertifioiduksi LCF Life Coachiksi® syksyllä 2020. Voisinko olla avuksi matkallasi? Elämäntaidonvalmentajana pitelen peiliä edessäsi ja näytän sinulle työkalut kartan piirtämiseen. Sinä asetat päämäärän, minä autan näkemään tien.

Valmennukseen kuuluvat tilanteen kartoitus, keskustelu sekä harjoitukset, jotka selkeyttävät ajatuksiasi ja tavoitteitasi. Valmentaja ei komenna eikä kyttää, vaan prosessi etenee sinun ehdoillasi, omaan tahtiisi ja omilla voimavaroillasi. Suosittelen vähintään kolmea tapaamiskertaa, jotta valmennuksesta olisi paras hyöty.

Tunti valmentajan kanssa 70 € / kerta
3 kertaa yhteensä 180 €
…tai valmennukset juuri sinun tarpeidesi mukaan – ota yhteyttä ja kerro, mitä kaipaat!

(Hinnat sis. alv 24 %)